Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!



Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECTROBLUE

SPECTROBLUE valorifica o experienta mai mare de 25 de ani in domeniul de service al spectrometrelor de emisie optica cu plasma cuplata inductiv SPECTRO. Este o solutie ICP-OES compacta, pentru domeniul mediu de aplicatii, care aduce un nou nivel de performanta in cazul analizelor de laborator de rutina.

SPECTROBLUE este disponibil in trei versiuni solide si foarte sigure (exacte).  SPECTROBLUE EOP ofera o vedere axiala a plasmei, SPECTROBLUE SOP radiala si SPECTROBLUE TI cu dubla interfata, atat pentru vedere axiala cat si radiala.

Sistemul optic avansat confocal ofera o rezolutie optica si o sensibilitate excelente. SPECTROBLUE utilizeaza o tehnologie revolutionara UV-PLUS de purificare a gazelor si o interfata inovativa care elimina racirea externa, costisitoare, cu apa.

Generatorul de plasmă al SPECTROBLUE este conceput pentru maxima eficienta. El stocheaza rezerve de putere suficiente chiar pentru solicitarile extreme de plasma. In plus, constructia sa 27 MHz furnizeaza un domeniu de frecvente mai mare.

Impreuna cu aceste particularitati SPECTROBLUE ICP-OES soseste echipat cu un program SMART ANALYZER VISION, proprietate SPECTRO, ceea ce il face sa preia avantajele operarii simplificate a aparatului si posibilitatile unice oferite de acest sistem.

Broşuri:

 

 

 

 



Întrebări şi comentarii despre SPECTROBLUE


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro