Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

  • spectrometre portabile
  • spectrometre mobile
  • spectrometre de laborator
  • spectrometre cu raze x
  • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
  • consumabile pentru electroeroziune

SPECTROBLUE

SPECTROBLUE valorifica o experienta mai mare de 25 de ani in domeniul de service al spectrometrelor de emisie optica cu plasma cuplata inductiv SPECTRO. Este o solutie ICP-OES compacta, pentru domeniul mediu de aplicatii, care aduce un nou nivel de performanta in cazul analizelor de laborator de rutina.

SPECTROBLUE este disponibil in trei versiuni solide si foarte sigure (exacte).  SPECTROBLUE EOP ofera o vedere axiala a plasmei, SPECTROBLUE SOP radiala si SPECTROBLUE TI cu dubla interfata, atat pentru vedere axiala cat si radiala.

Sistemul optic avansat confocal ofera o rezolutie optica si o sensibilitate excelente. SPECTROBLUE utilizeaza o tehnologie revolutionara UV-PLUS de purificare a gazelor si o interfata inovativa care elimina racirea externa, costisitoare, cu apa.

Generatorul de plasmă al SPECTROBLUE este conceput pentru maxima eficienta. El stocheaza rezerve de putere suficiente chiar pentru solicitarile extreme de plasma. In plus, constructia sa 27 MHz furnizeaza un domeniu de frecvente mai mare.

Impreuna cu aceste particularitati SPECTROBLUE ICP-OES soseste echipat cu un program SMART ANALYZER VISION, proprietate SPECTRO, ceea ce il face sa preia avantajele operarii simplificate a aparatului si posibilitatile unice oferite de acest sistem.

Broşuri:

 

 

 

 Întrebări şi comentarii despre SPECTROBLUE


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro