Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECTRO ARCOS

Noul analizator SPECTRO ARCOS ICP-OES reprezintă „vârful de lance” în domeniul productivităţii şi performanţei din categoria spectrometrelor de emisie optică cu plasmă cuplată inductiv.

SPECTRO ARCOS ICP-OES excelează în aplicaţiile industriale şi academice pentru cele mai avansate analize elementare a metalelor, produselor chimice, petrochimice sau alte materiale.

Opţiunea sa unică MultiView pentru interfaţa plasmei face posibilă observarea într-un singur instrument atât axial cât şi radial a plasmei. Mecanismul MultiView permite operatorului comutarea instrumentului din vedere radială în vedere axială sau vice-versa, în 90 sec. sau mai puţin.

Puterea plasmei a intrat într-o nouă era cu noul generator inovativ al sistemului. Acest unic, compact şi extrem de robust component, se bazează pe tehnologia LDMOS (Laterally Diffused Metal Oxide Semiconductor). Ea furnizează cea mai mare putere a plasmei disponibilă astăzi, făcând realizabile sarcini imposibile sau analize la cele mai mari încărcări ale plasmei.

Concepţia SPECTRO ARCOS asigură costuri de operare foarte scăzute pe lângă o durată de viaţă lungă şi fiabilă. Toate acestea, alături de o construcţie modernă, ergonomică, cu capacităţi testate cum ar fi tehnologia UV-PLUS cu sistemul de gaz recirculat fără purjare, interfaţa OPI-Air fără răcire externă, introducerea probelor simplificată şi o uşoară accesibilitate pentru service şi întreţinere. În final, SPECTRO ARCOS oferă performanţe optice superioare, fără să fie nevoie de nicio tehnică sau instrumente suplimentare.

În plus, instrumentele ICP-OES/ICP-AES în cuprinzătoarea linie de producţie a firmei SPECTRO include instrumentele SPECTROBLUE şi SPECTRO GENESIS

Broşuri:

 

 Întrebări şi comentarii despre SPECTRO ARCOS


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro