Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

  • spectrometre portabile
  • spectrometre mobile
  • spectrometre de laborator
  • spectrometre cu raze x
  • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
  • consumabile pentru electroeroziune

SPECTRO MS

SPECTRO MS este un spectrometru de masa cu dubla focalizare in sectorul magnetic bazat pe o geometrie Mattauch-Herzog cu o optica ionica nou dezvoltata si o tehnologie de detectare nou creata. Este singurul instrument disponibil pe piata astazi capabil sa masoare simultan intregul domeniu de mase, folosit pentru spectrometria de masa anorganica de la Li - 6 la U - 238, prin trecerea unei raze ionice in mod permanent prin detector.

Flexibilitate

Stocarea datelor pentru intreg spectrul de mase permite o flexibilitate fara precedent in ceea ce priveste dezvoltarea metodei si face posibila afisarea ulterioara a elementelor dintr-o proba, chiar cand proba nu mai exista.

Analiza proportiei de izotopi

SPECTRO MS  este primul spectrometru de masa ICP capabil sa determine complet in mod simultan nu doar elementele continute dar si proportia de izotopi din intreg domeniul de mase, de la Li la U. Masuratoarea completa simultana poate conduce la o precizie imbunatatita radical si la dezvoltarea unor noi domenii de aplicatii.

Productivitate

Un numar ridicat de probe analizate este cheia catre profitabilitate a oricarui instrument analitic. SPECTRO MS fixeaza noi standarde pentru analize simultane complete, pentru o operare simpla si exactitate la cel mai inalt nivel.

Precizie & Acuratete

Cu o rata de citire extraordinara a detectorului ionic G3, SPECTRO MS atinge limite de detectie excelente si o extraordinara precizie si acuratete.

Broşuri:

 Întrebări şi comentarii despre SPECTRO MS


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro