Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECTRO MS

SPECTRO MS este un spectrometru de masa cu dubla focalizare in sectorul magnetic bazat pe o geometrie Mattauch-Herzog cu o optica ionica nou dezvoltata si o tehnologie de detectare nou creata. Este singurul instrument disponibil pe piata astazi capabil sa masoare simultan intregul domeniu de mase, folosit pentru spectrometria de masa anorganica de la Li - 6 la U - 238, prin trecerea unei raze ionice in mod permanent prin detector.

Flexibilitate

Stocarea datelor pentru intreg spectrul de mase permite o flexibilitate fara precedent in ceea ce priveste dezvoltarea metodei si face posibila afisarea ulterioara a elementelor dintr-o proba, chiar cand proba nu mai exista.

Analiza proportiei de izotopi

SPECTRO MS  este primul spectrometru de masa ICP capabil sa determine complet in mod simultan nu doar elementele continute dar si proportia de izotopi din intreg domeniul de mase, de la Li la U. Masuratoarea completa simultana poate conduce la o precizie imbunatatita radical si la dezvoltarea unor noi domenii de aplicatii.

Productivitate

Un numar ridicat de probe analizate este cheia catre profitabilitate a oricarui instrument analitic. SPECTRO MS fixeaza noi standarde pentru analize simultane complete, pentru o operare simpla si exactitate la cel mai inalt nivel.

Precizie & Acuratete

Cu o rata de citire extraordinara a detectorului ionic G3, SPECTRO MS atinge limite de detectie excelente si o extraordinara precizie si acuratete.

Broşuri:

 Întrebări şi comentarii despre SPECTRO MS


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro