Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECTROSCOUT

SPECTROSCOUT - Spectrometre portabile prin fluorescenta de raze X cu dispersie de energie (ED-XRF) care aduc calitatea analizelor de laborator pe teren sau pe platformele de producţie.

Noile analizatoare portabile SPECTROSCOUT ED-XRF prezintă o mare putere analitică comparabilă cu cea a analizatoarelor statice de laborator. Ele furnizează rezultate rapide, sigure, de calitatea celor de laborator pe teren sau pe platformele de producţie – toate la un cost mic. Analizatoarele SPECTROSCOUT oferă performante excepţionale, într-un domeniu larg de niveluri de concentraţiei, pentru toate elementele relevante din domeniul Na-U.

SPECTROSCOUT impresionează prin precizia fără precedent şi prin viteza, făcând din el instrumentul ideal portabil XRF pentru aplicaţiile la faţa locului unde rezultatele au importanţă.

Disponibil în două versiuni de testare pentru teren sau pentru testarea de laborator, acest spectrometru portabil nou oferă performante excepţionale.

Software-ul simplificat este accesibil printr-o interfaţă touchscreen. Pachete de aplicaţii predefinite sunt concepute pentru a fi potrivite cerinţei selectate. Sistemul unic de calibrare iCAL necesită folosirea unei singure probe şi a numai 5 minute pentru standardizare. Un sistem integrat video, opţional permite testarea precisă într-un punct şi în plus stocarea de imagini.

Greutatea mică şi dimensiunile scăzute fac din SPECTROSCOUT spectrometrul portabil ideal XRF pentru aplicaţiile din laborator sau de pe pe teren.


Broşuri:

 Întrebări şi comentarii despre SPECTROSCOUT


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro