Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECROPORT

spectrometrul spectroport
 

SPECTROPORT ofera multe din avantaje instrumentului mobil pilot de analiza SPECTROTEST OES intr-o varianta mai mica, cu o unitate mai usoara, care nu necesita efort suplimentar, dar cu performante de top – raspuns rapid, portabilitate, usurinta intuitiva a utilizarii si efort minim de standardizare.

SPECTROPORT este la fel de rapid ca un XRF portabil, cu multe analize care pot fi realizate in doar cateva secunde. Dar spre deosebire de un XRF portabil, analizeaza cu acuratete elemente cum ar fi C, S, P, B, Li, Be, Ca, Si, Mg si Al (carbon, sulf, fosfor, bor, litiu, beriliu, calciu, siliciu, magneziu si aluminiu) la niveluri scazute si critice. Noul sau sistem optic acopera un domeniu vast de lungimi de unda elementale, oferind o excelenta precizie, stabilitate si robustete fara incalzire suplimentara.

SPECTROPORT ofera optiuni flexibile pentru maximizarea mobilitatii, inclusiv troler mare dar si de dimensiune mica pentru transport, plus baterii portabile. Pentru testari in locuri greu accesibile – cum ar fi analiza pieselor montate sau a partilor mici, fire subtiri, suprafete curbe, a imbinarilor ascunse sau in cazul sarcinilor de control din cadrul infrastructurii – SPECTROPORT poate fi utilizat neracordat cu un pachet de baterii reincarcabile.

Managementul datelor cu SPECTROPORT este flexibil si cuprinzator. Instrumente avansate de mare acuratete in verificare, inregistrare si documente complete cu rezultatele testarilor. Informatiile pot fi transferate la o varietate mare de dispozitive de la WLAN/LAN la USB.

Programul SPECTRO Spark Analyzer Pro permite utilizatorilor SPECTROPORT sa defineasca rapid si usor diferite moduri de testare, campuri de identificare a probelor si multe altele. Noile functii prestabilite realizeaza mult din lucrarea de analiza – elimina cea mai mare parte a erorilor. Interfata cu utilizatorul simplificata, predefinita, elimina selectii suplimentare. Utilizatorul se implica prin optiuni clare pentru anumite taste cum ar fi sortare prin admis/respins si grade de identificare de pe bara de instrumente disponibila.

Mai mult, nevoia de calibrari repetate si intarzierile datorate acestora sunt eliminate prin pachetul de calibrare predefinit si cu noul sistem de calibrare logica SPECTRO-exclusive iCAL 2.0 – care ajuta la mentinerea aceleiasi standardizari indiferent de schimbarile de temperatura.

Serviciul de service AMECARE, disponibil pentru utilizatorii SPECTROPORT, ajuta la asigurarea unor performante constante si a unui ROI maxim care depaseste durata de viata a spectrometrelor SPECTRO. Optional, programul instrument-instrument (M2M) permite activarea unei alerte proactive, sustinuta printr-o conexiune a clientului cu un service expert PC SPECTRO la distanta.

Broşuri:Întrebări şi comentarii despre SPECROPORT


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro