Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECTRO xSORT

Familia SPECTRO xSORT de spectrometre portabile ED-XRF permite realizarea de testari elemantale si analize spectrochimice pentru o multitudine de materiale in conditii foarte variate. Aceste dispozitive cu dispersie de energie prin flurescenta de raze X sunt recunoscute pentru robustete si fiabilitate in realizarea unei sarcini. Ele fac posibila identificarea metalelor sau nemetalelor in cateva secunde, cu o tehnologie inovativa si cu o constructie care permite obtinerea de rezultate reproductibile de o calitatea comparabila cu cele de laborator. Afisajul prietenos, simplu si eficient din punct de vedere ergonomic face acest instrument extrem de usor de folosit. Disponibile intr-un domeniu accesibil de preturi, spectrometrele SPECTRO xSORT sunt pe primul loc in categoria lor pentru un variat spectru de aplicatii.

Calitati demonstrate in aplicatii

Spectrometrele SPECTRO xSORT sunt folosite in fabrici, pe santiere, sau in cele mai provocatoare locatii de lucru. Ele furnizeaza rezultate comparabile cu cele de laborator intr-un interval de cateva secunde. Modelele SPECTRO xSORT sunt optimizate impotriva epuizarii in cadrul masuratorile la fata locului. Precocuparea pentru rezistenta pe termen lung este evidenta in orice aspect al conceptiei lor. Exemplu: sistemul de inchidere si cel unic de calibrare iCAL permite instrumentului SPECTRO xSORT operarea corecta si continua – eliminand nevoia incomoda de recalibrare anuala!

SPECTRO xSORT Aliaj – Disponibilitatea identificarii metalelor

Intregul nivel de astfel de modele utilizeaza un detector inovativ din silicon PIN (Si-PIN). Ofera gradul de identificare al metalelor in cateva secunde fara analize extinse. Cu reproductibilitatea si usurinta de utilizare a instrumentelor din familia xSORT (inclusiv modul de sortare foarte simplu admis/respins), SPECTRO xSORT Aliaj este ideal pentru inspectia rapida a materialelor la receptie – si multe altele.

Cu detectorul sau de top (SDD), acest model permite masuratori si analize extinse si de o inalta productivitate. Se obtine gradul metalului in doar 2 secunde pentru majoritatea aliajelor, sau dureaza 10 secunde suplimentar pentru identificarea aliajelor care contin elemente „usoare” cum ar fi Mg, Al, Si, P si S. Este ideal pentru sortarea resturilor de metale, identificarea materialelor pozitive (PMI) si multe altele!

Detectorul nostru performant din silicon (SDD) ajuta la obtinerea unor masuratori sigure pentru materialele nemetalice – cu un nivel extraordinar de performanta. Poate oferi verificari rapide cu inalta productivitate in doar cateva secunde sau la mentinerea pe proba un timp mai lung rezultate comparabile cu cele de laborator ppm. Este ideal pentru aplicatiile de mediu si pentru scanari de conformitate RoHS, precum si pentru explorari geologice si multe altele.

Cand SPECTRO xSORT Non-Aliaje este folosit ca un aparat de testare XRF RoHS, operatorii nu au nevoie sa foloseasca metode sau sa se chinuiasca cu sisteme de incalzire sau vid. Ca si un aparat de testare RoHS, poate compara rezultatele cu valorile limita stocate astfel: PESTE LIMITA, SUB LIMITA sau NECONCLUDENT.

Pentru matrici mult mai complexe cum ar fi testarile de mediu, SPECTRO xSORT atinge limite de detectie foarte scazute fara sa fie nevoie de preparari dificile de probe.

Broşuri:


 

 

 

 

 


Întrebări şi comentarii despre SPECTRO xSORT


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro