Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECTROMAXx

Analizorul staţionar de metale SPECTROMAXx este utilizat, în principal, pentru testarea materialelor în turnătorii şi pentru inspecţiile la intrare şi ieşire, din industria metalelor în întreaga lume. Cu el se pot determina toate elementele folosite în industria metalelor, inclusiv analiza metalelor aliate care conţin carbon, fosfor, sulf şi azot.

Cea de-a şaptea generaţie a analizorului de metale cu arc / scânteie SPECTROMAXx OES vine cu costuri reduse de exploatare drastic, timpii de măsurare semnificativ mai mici şi cerinţe de întreţinere mai mici - oferind precizie şi stabilitate excepţionale. Iar când vine vorba de productivitate, noul SPECTROMAXx stabileşte valoarea de referinţă.

Acesta dispune de o operare cu adevărat intuitivă, cu ajutorul butoanelor din bara de instrumente, un sistem de management al utilizatorilor, precum şi o separare clară a funcţionării din programarea instrumentului. Masurarea este controlata cu simboluri clare şi butoane de pe bara de instrumente. Odată ce un flux de lucru a fost pornit, numai funcţiile care sunt logice sunt active în software-ul de control - toate celelalte comenzi sunt ascunse. Cu noile profiluri de aplicaţii, informaţiile specifice clientului pot fi setate înainte de a începe operarea, scutind tehnicieni de laborator de activităţi administrative.

Analizorul de metale cu arc / scânteie SPECTROMAXx OES monitorizează în mod independent, toţi parametrii de funcţionare. Determină dinamic timpul de măsurare necesar pe baza proprietăţilor datelor eşantion şi avertizează când suportul de scânteie trebuie să fie curăţat, în funcţie de tipul de probe examinate. Suportul opţional AMECARE machine-to-machine (M2M) permite alerte active, salvate prin conexiune directă la distanţă cu experţii în service SPECTRO.

Pentru analiza metalelor la nivel de industrie, SPECTROMAXx nu poate fi bătut.

Broşuri:

 

 Întrebări şi comentarii despre SPECTROMAXx


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro