Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

SPECTROLAB

Noua generatie de analizoare SPECTROLAB OES ofera cea mai mare inovatie in analiza elementala de pana acum. Stabilitate, flexibilitate si functionalitate analitica combinate intr-un pachet de inalta performanta constituind elemente ale clasei sale. Este disponibil ca hibrid PMT/CCD si depaseste toate versiunile noi CCD, acest tip de analizor stabilind un nou standard pentru R&D  si controlul procesului/calitatii.

Atat a treia generatie hibrid cat si toate instrumentele din noul brand de modelele CCD SPECTROLAB ofera performante optice excelente pentru aplicatii din industria metalurgica. Versiunea hibrid ofera precizie, flexibilitate si stabilitate imbatabile pentru laboratoarele specializate R&D. Sunt in mod special potrivite pentru testarea de noi materiale si pentru determinarea urmelor sau incluziunilor de metale pretioase.

Toate versiunile CCD permit reproductibilitate, stabilitate si viteza impresionanta, precum si avantajul unei rapide si simple calibrari iCAL. Aceasta il face ideal pentru aplicatiile cu timp critic cum ar fi controlul procesului sau inspectiile de control al calitatii la intrarea / iesirea materialului.

Software-ul Spark Analyzer Pro prezinta un nou nivel revolutionar  de simplitate pentru interfata de operare.

SPECTRO a petrecut mai mult de 30 de ani in dezvoltarea instrumentelor OES ca lider mondial. O multime de imbunatatiri, cresteri si inovatii tehnologice originale face din noile sale spectrometre raspunsul analitic ideal pentru producatorii primari de metale si pentru alte aplicatii importante.

Broşuri:

 

 Întrebări şi comentarii despre SPECTROLAB


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro