Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

  • spectrometre portabile
  • spectrometre mobile
  • spectrometre de laborator
  • spectrometre cu raze x
  • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
  • consumabile pentru electroeroziune

SPECTROLAB

Noua generatie de analizoare SPECTROLAB OES ofera cea mai mare inovatie in analiza elementala de pana acum. Stabilitate, flexibilitate si functionalitate analitica combinate intr-un pachet de inalta performanta constituind elemente ale clasei sale. Este disponibil ca hibrid PMT/CCD si depaseste toate versiunile noi CCD, acest tip de analizor stabilind un nou standard pentru R&D  si controlul procesului/calitatii.

Atat a treia generatie hibrid cat si toate instrumentele din noul brand de modelele CCD SPECTROLAB ofera performante optice excelente pentru aplicatii din industria metalurgica. Versiunea hibrid ofera precizie, flexibilitate si stabilitate imbatabile pentru laboratoarele specializate R&D. Sunt in mod special potrivite pentru testarea de noi materiale si pentru determinarea urmelor sau incluziunilor de metale pretioase.

Toate versiunile CCD permit reproductibilitate, stabilitate si viteza impresionanta, precum si avantajul unei rapide si simple calibrari iCAL. Aceasta il face ideal pentru aplicatiile cu timp critic cum ar fi controlul procesului sau inspectiile de control al calitatii la intrarea / iesirea materialului.

Software-ul Spark Analyzer Pro prezinta un nou nivel revolutionar  de simplitate pentru interfata de operare.

SPECTRO a petrecut mai mult de 30 de ani in dezvoltarea instrumentelor OES ca lider mondial. O multime de imbunatatiri, cresteri si inovatii tehnologice originale face din noile sale spectrometre raspunsul analitic ideal pentru producatorii primari de metale si pentru alte aplicatii importante.

Broşuri:

 

 Întrebări şi comentarii despre SPECTROLAB


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro