Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune


Optics

Divizia Optics cuprinde subcategoriile:

1. Cu o experienta de peste 50 de ani in dezvoltarea si productia de sisteme si echipamente pentru depuneri in vid specifice aplicatiillor opticii de precizie, Leybold Optics ofera pe langa o gama variata de familii de masini si solutii tehnologice (retete) pentru acestea.


2. Toate camerele foto digitale utilizeaza lentile ce au depuse pe ele un strat subtire pentru a elimina radiatiile infrarosii in vederea protejarii cipurilor de formare a imaginii. Urmatorul pas in aceasta tehnica este depunerea acestor straturi direct pe cipurile respective. Si in acest domeniu Leybold Optics ofera o gama variata de masini si echipamente.


3. De zeci de ani Leybold Optics se afla in primele randuri ale cercetatorilor si dezvoltatorilor de tehnologii pentru necesitatile oftalmologice. Experienta acumulata dealungul timpului se concretizeaza azi intr-o gama variata de masini si tehnologi in acest domeniu.


4. Indiscutabil Leybold Optics se situeaza pe locul intai in web coating. Prin achizitionarea in 2003 a firmei Kontex Technologies am devenit lider mondial in productia de sisteme de metalizare a foliilor de condensatoare.


5. In lumea materialelor de ambalare Leybold Optics este un classic.


6. Liniile de productie 3D-Plastics ofera solutii pentru depunerile in vid tridimensionale confectionate din plastic, metal, sticla, ceramica sau alte materiale. Sistemele noastre, AluMet Family, PylonMet VXL si Dyna Family impreuna cu retetele de proces ofera solutii chiar si pentru piese cu forme complexe ca oglinzile reflectorizante ale farurilos autoturismelor, lampi de interior, diverse tipuri de oglinzi, etc.


7.  Pentru problemele dumneavoastra exista intotdeauna o solutie - o putem gasi impreuna!
 Întrebări şi comentarii despre OpticsResponsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro