Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

  • spectrometre portabile
  • spectrometre mobile
  • spectrometre de laborator
  • spectrometre cu raze x
  • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
  • utilaje pentru depuneri in vid
  • piese si componente pentru utilaje si aparate de depuneri in vid
  • consumabile pentru electroeroziune


Optics

Divizia Optics cuprinde subcategoriile:

1. Cu o experienta de peste 50 de ani in dezvoltarea si productia de sisteme si echipamente pentru depuneri in vid specifice aplicatiillor opticii de precizie, Leybold Optics ofera pe langa o gama variata de familii de masini si solutii tehnologice (retete) pentru acestea.


2. Toate camerele foto digitale utilizeaza lentile ce au depuse pe ele un strat subtire pentru a elimina radiatiile infrarosii in vederea protejarii cipurilor de formare a imaginii. Urmatorul pas in aceasta tehnica este depunerea acestor straturi direct pe cipurile respective. Si in acest domeniu Leybold Optics ofera o gama variata de masini si echipamente.


3. De zeci de ani Leybold Optics se afla in primele randuri ale cercetatorilor si dezvoltatorilor de tehnologii pentru necesitatile oftalmologice. Experienta acumulata dealungul timpului se concretizeaza azi intr-o gama variata de masini si tehnologi in acest domeniu.


4. Indiscutabil Leybold Optics se situeaza pe locul intai in web coating. Prin achizitionarea in 2003 a firmei Kontex Technologies am devenit lider mondial in productia de sisteme de metalizare a foliilor de condensatoare.


5. In lumea materialelor de ambalare Leybold Optics este un classic.


6. Liniile de productie 3D-Plastics ofera solutii pentru depunerile in vid tridimensionale confectionate din plastic, metal, sticla, ceramica sau alte materiale. Sistemele noastre, AluMet Family, PylonMet VXL si Dyna Family impreuna cu retetele de proces ofera solutii chiar si pentru piese cu forme complexe ca oglinzile reflectorizante ale farurilos autoturismelor, lampi de interior, diverse tipuri de oglinzi, etc.


7.  Pentru problemele dumneavoastra exista intotdeauna o solutie - o putem gasi impreuna!
 Întrebări şi comentarii despre OpticsResponsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro