Închideți

Datele dvs. personale la Spectro Service România

 
Prin interacțiunea cu produsele comercializate de S.C. Spectro Service România S.R.L. este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență sportivă cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs.

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control am pus în aplicare mai multe măsuri:
 
În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin aceasta vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs
 

 
De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu site-ul nostru, https://spectro.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experienţă plăcută de navigare şi pentru a oferi servicii online confortabile
 

 
Mai mult, am numit un responsabil privind protecția datelor care poate fi contactat la adresa de email office@spectro.ro. Rolul acestuia este de a urmări aplicarea prevederilor legale în domeniul protecției datelor personale și de a consilia S.C. Spectro Service România S.R.L. pentru ca toate prelucrările să fie efectuate în mod legal.
 

 
În plus, am luat următoarele măsuri pentru a asigura prelucrarea datelor dvs. personale:
 • Am efectuat o centralizare a activităților de prelucrare a datelor personale. Cele care vă privesc pe dvs., ca și client, sunt menționate în Politica de prelucrare a datelor personale;
 • Am stabilit proceduri interne și externe pentru gestionarea datelor personale;
 • Am reactualizat baza noastră de date și am șters informațiile clienților cu care nu am interacționat de mai mult de 1 an;
 • Minimizăm prelucrarea datelor personale pentru toate activitățile noi pe care le vom desfășura;
 • Cooperăm cu autoritatea de supraveghere pentru îndeplinirea sarcinilor pe care le avem;
 • Am pus în practica măsuri de securitate IT pentru protejarea datelor dvs. personale;
 • Desfășurăm traininguri cu angajații noștri pentru a ne asigura că aplică corect procedurile interne și externe.
 

 
Nu în ultimul rând, ne angajăm să respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și să permitem exercitarea lor în cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.

Responsabilitatea și vitalitatea sunt principiile care stau la baza S.C. Spectro Service România S.R.L. și dorim să le respectăm și în raport cu datele dvs. personale!Telefon: 0720.022.250
Email: office@spectro.ro

 • spectrometre portabile
 • spectrometre mobile
 • spectrometre de laborator
 • spectrometre cu raze x
 • spectrometre cu plasma cuplata inductiv
 • consumabile pentru electroeroziune

Tehnica vidului - prezentare

Leybold Optics  este o companie internationala, cu sediul central in Alzenau (Germania), care are centre de productie in Dresden, Beijing, Shanghai si Carolina de nord şi este prezenta acum si in Romania prin Spectro Service Romania.
Lider in tehnologia depunerii de straturi subtiri, Leybold Optics dezvolta si construieste  o gama variata de echipamente pentru depunere in vid acoperind o gama larga de aplicatii cum ar fi:

 • acoperirile antireflex pentru optica de precizie, lentile (optice sau ochelari de soare)
 • industria auto
 • industria electronica
 • depuneri de straturi subtiri pe sticla sau pe substraturi flexibile

Deasemenea o atentie deosebita este acordata cercetarii si dezvoltarii de noi tehnologii, automatizarea echipamentelor si dezvoltarea software-ului de control a acestora.
Leybold Optics este certificata DIN EN ISO 9001.

In calitate de reprezentanta in Romania, Spectro Service Romania va poate oferi spre achizitionare oricare din echipamentele produse de Leybold Optics,  suport tehnic, consultanta, service si piese de schimb pentru acestea.
In ceea ce priveste echipamentele mai vechi pe care le detineti, va putem oferi piese de schimb, service si consultanta tehnica. Asa dupa cum stiti deja, echipamentele produse de catre Leybold Optics, isi pastreaza valoarea in timp, acestea pot fi lesne modernizate pentru a li se spori randamentul si calitatea. In acest sens, specialisti nostri va stau la dispozitie pentru a identifica si duce la bun sfarsit calea optima de modernizare a echipamentelor ce le detineti deja.

Deasemenea va putem oferi o gama variata de senzori, vacuumetre, pompe de vid, etc. ce pot fi utilizate in diverse aplicatii specifice tehnici vidului.Întrebări şi comentarii despre Tehnica vidului - prezentare


Responsive website by eng. Constantin Ianc
spectro.ro